TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezente pe site-ul wwww.carding.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea email-urilor legate de produsele prezentate.

Continutul prezentat pe site-ul wwww.carding.ro (incluzand elementele grafice sau de design) este detinut de Carding.ro, si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Manviro Enterprising, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

LIVRARE SI PLATA

Livrarea produselor prezentate pe www.carding.ro se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. Tariful este de 20,00 LEI pe tot teritorul Romaniei, fara alte costuri aditionale indiferent de localitate.

Livrarea comenzilor plasate pe site-ul nostru se face in maxim a 5-a zi lucratoare.

In unele cazuri care nu depind de noi sau de firma de curierat (ex: catastrofe naturale, drumuri inchise etc) livrarea poate dura mai mult. In acest caz veti fi contactat.

Plata produselor se face cu cardul sau ramburs la curier.

INFORMATII GENERALE PRIVIND PRODUSELE

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii Carding.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

          Carding.ro isi rezerva dreptul de a schimba imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile fara o notificare specifica.

De asemenea, Carding.ro mentioneaza ca dimensiunea aleasa de catre clienti reprezinta dimensiunea materialului folosit pentru a realiza produsul ales. Acestea pot varia in functie de nivelul de taiere al fiecaruia.

POLITICA DE CONFIDENTAILITATE

Conform cerintelor Legii 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, societatea Manviro Enterprising are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specifice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Informatiile comunicate de dumneavoastra in timpul procesului de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

COPYRIGHT

Continutul disponibil pe site-ul wwww.carding.ro (incluzand textele, elementele grafice, imagini sau alte date) este sub proprietatea societatii Manviro Enterprising, si este protejat conform legii privind proprietatea intelectuala. Folosirea numelui, logo-ului sau a serviciilor in scopul de a crea confuzie sau de a dauna imaginii site-ului wwww.carding.ro sau societatii Manviro Enterprising este stric interzisa.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice litigiu sau problema aparuta in urma achizitiei unui produs de pe site-ul wwww.carding.ro va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila. Scopul nostru este de a satisface orice client.

POLITICA DE RETURNARE

Site-ul www.carding.ro comercializeaza produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Produsele comercializate pe site-ul www.carding.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.