De ce?

        Misiunea carding.ro este să te ducă mai aproape de visul din copilărie în cel mai profesionist mod. Poți avea acum cardurile speciale similare cu fotbaliștii tăi favoriți la cea mai înaltă calitate de pe piață.

Cum?

        Cardurile noastre sunt realizate din placă de polistiren rezistent la impact, cunoscut și ca HIPS (high impact polystyrene), material obținut prin aditivarea polistirenului standard cu cauciuc butadienic. Practic, HIPS-ul este un material cu o rezistență net superioară la impact față de alte materiale similare datorită cauciucului, câștigându-și proprietatea de material extrem antișoc.
        Echipa noastră de profesioniști debitează placa la dimensiunea necesară și printează cardul DIRECT pe aceasta, lucru care îi oferă viitorului tău card un aspect de calitate superioară.

De la 0 la Carding

        Procesul de Producție al cardurilor este pe cât de calitativ, pe atât de rapid. Odată cu plasarea comenzii, aceasta va fi direcționată către expertul nostru în grafică, unde jumătate din muncă este deja realizată: acesta are deja toate modelele de carduri în stadiul ‘blank’, rămânând doar de completat atributele tale personale. Odată finalizată grafica finală a viitorului tău card, acesta ajunge printr-un singur click la specialistul nostru în printing. Acesta setează utilajele cu detaliile potrivite și în cel mai scurt timp propriul tău card este gata. Produsul finit ajunge în cele din urmă la sediul Carding.ro unde este împachetat atent și predat curierului.

Cât (timp)?

          Unul dintre obiectivul echipei Carding.ro încă de la începutul acestui proiect a fost un proces de producție automatizat pentru a-ți putea livra prorpiul tău card în cel mai scurt timp. Astfel, cu toate marjele de eroare pe care ni le-am rezervat, te asigurăm că produsul tău personalizat va fi predat curierului în maxim 36 de ore de la plasarea comenzii!
Ce trebuie să faci TU?
 
          Tot ce trebuie tu să faci este să:
– Îți alegi modelul favorit de card;
– Completezi informațiile necesare și atributele;
– Încarci fotografia ta.
         De restul ne ocupăm noi!
ATENȚIE!
 
  • Carding.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele întârzieri ce se datorează curierului;
  • Carding.ro vă va avertiza în cazul în care calitatea imaginii pe care o încărcați este redusă și va afecta astfel aspectul cardului. În cazul în care NU optați pentru schimbarea imaginii, Carding.ro nu va mai fi responsabilă de calitatea graficii și veți pierde garanția de 50%!